Tokio Hotel Indonesia

Tokio Hotel Indonesia adalah sebuah forum untuk para penggemar Tokio Hotel dari seluruh Indonesia.
 
IndeksPortalFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin

Share | 
 

 My Chemical Romance...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3  Next
PengirimMessage
BetBR_Neitte
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 911
Join date : 21.08.10
Lokasi : Ponti City, The Hottest One!!!

PostSubyek: My Chemical Romance...   Thu Nov 25, 2010 10:32 am

Jiaahaaaaa...
MCR!! My Chemical Romance!!
akhirnya kubuat juga ni thread..hahaaaa..MCR's coming back!! emo's coming out again..ooouu yeaah... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ada yang pada demen MCR gak disini?? What a Face What a Face What a Face

wuaaahh..kangennya ama abang Gerard Way cs..udah lama banget gak denger kabarnya abis "The Black Parade" jarang banget nongolnya..kalo diinget2 udah hampir 6 tahun ni daku demen banget ma MCR..lamaaanyaaa...
huahaaaaa..daku kangen banget ma kaliaann... Sad Sad Sad
emo's rocking out und u do it well guys!! yeaaahh...
cheers cheers cheers

but, now i'm totally glad again..ummmm yeaaaa..album barunya MCR rilis jugaa "Danger Days: The True Lives of The Fabulous Killjoys"..waaahhh..konsepnya juga dahsyat punya laaa..superheroes!! MCR mang gak ada matinya dah..kreaatttiiff!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Kepengen cerita panjang lebar bout MCR but for da 1st time yg singkatnya aja dulu ya..hokeeee..here we go!!
*lebih tepatnya ni sejarah albumnya mereka..hahaaa.. Very Happy Very Happy Very Happy


MCR yang lama...


MCR nang baru minus drummer..

Rock quintet asal New Jersey, My Chemical Romance, pertama kali dapat perhatian internasional lewat debut albumnya I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love tahun 2002. Dengan nama band yang terinspirasi sama author Irvine Walsh, band ini dimulai dari hubungan anak SMU yang terus nyambung setelah lulus, dan akhirnya dibentuk ulang dengan pengaruh musik baru. Terdiri dari penyanyi Gerard Way, guitarist Ray Toro, bassist Mikey Way, guitarist Frank Iero dan drummer Bob Bryan namun sang drummer mendadak berhenti dari MCR dan digantikan oleh Mike Pedicone, mereka ngerelease album kedua yang sukses nyabet platinum, Three Cheers for Sweet Revenge, di tahun 2004. Album mereka ini rupanya jadi lonjakan karir yang berbekas secara impresif buat grup band yang konstan manggung keliling selama 2 tahun, dan sukses menjaring pengikut fanatik selama tour di Amerika Utara dan Erope. Sekarang mereka balik lagi dengan album terakhirnya, The Black Parade, yang release Oktober 24, 2006.
Gerard menjelaskan, judul album itu adalah nama alter-ego mereka. "Ini beneran jadi album yang susah banget buat kita bikin. Dan pada saatnya ada titik tertentu dimana semuanya gelap aja buat kita sehingga kita ngerasa kalau kita sendiri perlu lebih deket satu sama lainnya, seperti saudara aja, karena kita harus jadi band yang baru lagi." Frasa itu juga merujuk ke landasan dasar dari album terakhir mereka ini - sebuah karya epic dan theatrical tentang kematian. "Saya pikir kalau kita mati nanti, kematian akan datang ke kita sesuai dengan yang kita inginkan," sebut Gerard. "Mungkin ingatan terkuat kamu dari masa kanak-kanak atau dewasa. Untuk karakter utama dalam album ini, The Patient, memory terkuatnya adalah tentang ayahnya yang membawa dia ke sebuah parade saat dia masih kecil. Jadi waktu kematian datang kepadanya saat dia sekarat tragis di rumah sakit, kematian itu datang dalam bentuk Black Parade."
Tidak lama setelah release album kedua mereka yang laku lebih dari 2 juta kopi, band ini sudah memulai proses penulisan lagu-lagu dari album The Black Parade. "Meskipun The Cheers belum lama muncul tapi kita yang udah enggak sabaran gitu mau bikin album ketiga," kata Mikey. Band ini terus ngerakit studio rekaman dadakan di belakang tour bus mereka buat ngerekam ide-ide yang muncul selama mereka dijalan. Quintet ini lalu merekam The Black Parade bareng sama produser Rob Cavallo (Goo Goo Dolls, Alanis Morissette), dengan niatan kuat bikin sebuah album yang akan membuat band impulsif dan membakar ini bisa benar-benar dikenang penggemarnya. Berusaha menangkap emosi-emosi dan bunyi yang ada jadi sangat penting buat rekaman kali ini. "Kita kan semua punya record yang ngebentuk masa kecil atau masa remaja kita." sebut Mikey. "Kalau kita denger satu lagu, kita terus keingat sama masa-masa tertentu di masa lalu. Kita mau album ini bisa berdampak kayak gitu buat orang banyak. Kita mau seluruh dunia tergerak olehnya."
Pada tahun 2010, akhirnya My Chemcal Romance telah mengumumkan bahwa album terbaru mereka yang berjudul DANGER DAYS: The True Lives of The Fabulous Killjoys akan dirilis 22 November 2010 oleh label Reprise Records, seperti dikutip dari music-news.com.
Album DANGER DAYS memperkenalkan single utamanya yang berjudul Na Na Na Na (Na Na Na Na Na) dan akan tersedia di penyedia musik digital pada Kamis, 28 September 2010. Ini adalah lagu pertama terbaru dari My Chemical Romance sejak mereka melepaskan album ketiga mereka yang meraih Platinum, THE BLACK PARADE bulan Oktober 2006 silam.
Akankah album ini bisa menyamai kesuksesan album THE BLACK PARADE yang meraih posisi nomor 2 di tangga album Billboards 200 yang terjual lebih dari 240.000 copy selama minggu pertama setelah rilisnya? Kita tunggu kabar terbaru dari band asal New Jersey ini.


Hedeeuuuuuhh..bener2 kepengen beli kaset MCR yang baru plus album TH deluxe edition.. Sad Sad Sad
kalau saya kayaa..aduh..aduh..aduh..*backsound by fransoa.. Laughing Laughing Laughing

plus..plus..tak kasi pictnya anak2 MCR dah ama satu hal terstupid yg pernah daku lakuin gara2 MCR..oowww so dumb!!

ni gambar keren tapi kecil sangat laa.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


Gerard lagi menggeje.. Laughing Laughing Laughing


kawaiii!! close up booo.. Very Happy Very Happy Very Happy


lagi2 kecil..hahaaa..poto terbaru..


The Black Parade never dies!!


ni juga fave banget nie..hahaaii..jaman three cheers for sweet revenge..performance MCR pertama yg bener2 buat akoo geje emoo.. afro afro afro


entah kenapa..kalo ngeliat poster ini hatikuu pediiihh...nyiaaaa..haahhaaaii..gilaaa step banget gak bisa nonton MCR pdhl udh tinggal pergi ajaa..gak jadi..gak jadi..uouooooo..nangis guling2 eikeee!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad


back to fabulous killjoy..mangstaapp!!

hahaaaaa..banyak sebenarnya cuma udah capek juga ni eike..satu thread ajaa tepar ngisinya..
dulu bener2 demen ma MCR..ada artikel nongol dikit lgsng dibantai..hahaaa..sekarang sama TH..seuprit aja ampe kayak orang geje dibuatnya..owowow... bounce bounce bounce
ampe ngoprek2 mjlh bekas buat nyari artikel MCR akhirnya nemu mjlh rollingstone edisi MCR yg udah tercerai berai..ampe ngotot2 ama yg jual masa' mjlh ancur gitu harganya mhl amir..bekas pula..15reben for mjlh ancur..ajojing dah..hahaa..akhirnya spakat 7reben dah..hahaaa..
baju MCR udah kayak kain pel gak ada warnanya coz dipakein mulu.. Laughing Laughing Laughing
dan yg paling parah booo..cover tugas skulaa waktu SMA dulu daku kasi gambar MCR..whaatt de dumb!!!! scratch scratch scratch
*nama dan asal skola disamarkan..buat menjaga nama baik almamater und teman2ku yg laen yg kena imbasnya.. Embarassed Embarassed Embarassed


Beneran gejeeee dah..hahaaa..baru nyadar rupanya salah nulis tahun ajaran..beeuuhh..ni jaman kapan lagi?? iyaaiiii...
Laughing Laughing Laughing

nah bagi yg pada demen und pengen tau bout MCR sharing2 aja ya d thread ini..daku juga rada ktinggalan inponya jd qta saling berbagii..
Very Happy Very Happy Very Happy
MCR..oh..MCR..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.nhawara.multiply.com
CT_Detaka
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 1212
Join date : 23.08.10
Lokasi : Ryosuke no kokoro ni

PostSubyek: My Chemical Romance...   Thu Nov 25, 2010 10:51 am

Akhirny abang gerard eksis juga,,
cheers cheers cheers

*nari2 tarian ruqiah ala bill...
bounce bounce bounce

hoho.. ak g terlalu tau soal MCR,, tp ntar ak bntu share pic aj yah??
leh g??
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
BetBR_Neitte
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 911
Join date : 21.08.10
Lokasi : Ponti City, The Hottest One!!!

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Thu Nov 25, 2010 11:01 am

CT_Detaka wrote:
Akhirny abang gerard eksis juga,,
cheers cheers cheers

*nari2 tarian ruqiah ala bill...
bounce bounce bounce

hoho.. ak g terlalu tau soal MCR,, tp ntar ak bntu share pic aj yah??
leh g??
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

hooooo..boleehh..boleeeehh auntiee..hahaaaa...senangnyaaa!!
cheers cheers cheers

eheheheee..sadar ndak bodohny daku det pas SMA..
ampe tahun ajaran pun ndak brubah tu kayak gimana la..beneran steppp..ndak naek2 kelas laaa..stuck disitu..stupideee...nyiahahaaaa..
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.nhawara.multiply.com
CT_Detaka
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 1212
Join date : 23.08.10
Lokasi : Ryosuke no kokoro ni

PostSubyek: My Chemical Romance...   Thu Nov 25, 2010 11:07 am

Hokkeee!! ntar tak ubek2 rmh abng gerard dlu,,
spa tau nemu kutu lgi pemotretan,,
waass??
Suspect Suspect Suspect

Ohohohohooo... bkn cm taon ajaran kynya...
ntu tulisan mang pke sandi taw disngaja
wat ngaburin identitas c penulis yg geje,,
Laughing Laughing Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
BetBR_Neitte
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 911
Join date : 21.08.10
Lokasi : Ponti City, The Hottest One!!!

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Thu Nov 25, 2010 11:37 am

sapa nang kutu??
bang a'at kalii...yahahaaaiii...
Cool Cool Cool

ihihiiiii..baru nyadar kalo aku step ya deta waktu SMA..ajojing oiiii..hahaaa..
kalo ingat MCR jadi ingat jaman baheulaa hahaaaa..gak ikut gerak jalan gara2 nonton konsernya di tipi trus dibantai ama guru olahraga disuruh lari keliling skula yg luasnya udah kayak stadion marathon..mangstaapp!! dalam waktu 15 menit 5 putaraaan...teparrrr... pale pale pale
tapi seru alnya bisa ngehasut yg laen juga biar kagak ikutan jadi lari bersama menuju bahagiaa..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

hahaaaaa..ntu cover bener2 mantaap kan?? gilaa itu mata pelajaran guru paling killer di skula ku neng..bisa dah kayak gitu kubuatin tugasnya..
tapi sekarang udah jadi csan ku lho..hahaaa..peace pak!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

keterangan tulisan siapa, dimana dan apa sengaja disamarkan dgn kriptografi klas teri biar pada gak ngerasa dirugikan..yang pasti di salah satu tulisan ntu ada namakuuuu..syalalalaaaa...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.nhawara.multiply.com
vankussen
Full member
Full member
avatar

Jumlah posting : 262
Join date : 23.09.10
Age : 26
Lokasi : Humanoid City

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Sat Nov 27, 2010 8:19 am

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAAAA

*ngakak guling" sambil joget Suspect

hampooonn dah curhatannnya si nte geje bangett

btw knp ma mikey jd seperti om" getoo???
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
knapa abang frank jadi gondrong desa???
abang gerarrd?????*speechless
abang ray rambut item? Suspect

tidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk!!!
No No No No No

kembalilah ke masa" black parade
Sad
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
BetBR_Neitte
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 911
Join date : 21.08.10
Lokasi : Ponti City, The Hottest One!!!

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Mon Nov 29, 2010 11:21 am

vankussen wrote:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAAAA

*ngakak guling" sambil joget Suspect

hampooonn dah curhatannnya si nte geje bangett

btw knp ma mikey jd seperti om" getoo???
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
knapa abang frank jadi gondrong desa???
abang gerarrd?????*speechless
abang ray rambut item? Suspect

tidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk!!!
No No No No No

kembalilah ke masa" black parade
Sad

What a Face What a Face What a Face
ntulaa step dah otak nie..kusut masai kayak jaringan connectionist yg gak jelas transitnyaa... Laughing Laughing Laughing
baru nyadar dari skula udah geje parah akoo..pdhl kalo diliat sekilas daku kyk anak kucing..imut..lucu..cantik..imut..menggemaskan..#melebaayyy..
wuuuiiiihh panjang dah kalo mao diceritain smuaa..gilaaa step ntar..jingkrak2 ngedumel gara2 gak dapat majalah hai yg special edition MCR..akhirnya nyomot mjlh spupunya tmenku abis ntu daku melakukan sesuatu yg terlarang.. affraid affraid affraid..
mukanya bang gerard cs jd item putih smua kayak pelam bisu..aiiigooo..MCR gosong semua wa!!! Cool Cool Cool

gak bisa ngemeng dah ngeliat tampilan baru MCR..kayak biasa mang kreatip cuma gak nahan ngeliat si mikey gayanya udah macam kucing garong..aneh banget dah..tapi teteup awesome..aiaiaiaaa..kawaii!!
Gerard..gak ada matinya..mangstaap!!
wuiddiihh..frank geje dah gondrongnya..tapi btw eniwei buswei si bang Frank ntu punya anak kembar lho cowok dua2nya..berasa kyk kaulitz twin..#apakah akan menjadi saingan kaulitz twin?? -->iero twins..Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ray..sperti biasa akoo suka rambut indomie mu..pengen aku makan dah..sluurrppp..
tongue tongue tongue

hahahaaa..ada gambar gerard ma mikey waktu skula dulu..asli ndut n culun banget daah.. Laughing Laughing Laughing
ntar deh daku posting lagi pictnya..aiaiaiaaa... lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.nhawara.multiply.com
vankussen
Full member
Full member
avatar

Jumlah posting : 262
Join date : 23.09.10
Age : 26
Lokasi : Humanoid City

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Mon Nov 29, 2010 1:04 pm

hahaha iya daku tau ntu pic
gerard lucu bgt wktu gemuk..
gk bayangin dah kecilnya segede ntu tp gedenya so seksoy lol!

oh ya abang frank pny twins??
ihwaaaawww~
umur brp te?pasti ganteng" kyk bpknya Embarassed
life iero twins!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
BetBR_Neitte
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 911
Join date : 21.08.10
Lokasi : Ponti City, The Hottest One!!!

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Mon Nov 29, 2010 1:41 pm

vankussen wrote:
hahaha iya daku tau ntu pic
gerard lucu bgt wktu gemuk..
gk bayangin dah kecilnya segede ntu tp gedenya so seksoy lol!

oh ya abang frank pny twins??
ihwaaaawww~
umur brp te?pasti ganteng" kyk bpknya Embarassed
life iero twins!!

mangstaapp la dgn si abang ntu..dari semangat idupnya..dia brani breaking da habit lho..ngerubah hidup dia dari yg loser sejati jadi orang yang dihargai..salut..saluuutt... cheers cheers cheers

katanya baru setaonan gitu tu si abang frank punya dedek2 kembar yg imut2..pasti gede ganteng dah kayak bokapnya..
king king
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.nhawara.multiply.com
rahma
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 571
Join date : 16.06.10
Lokasi : duri-riau

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Wed Dec 01, 2010 8:46 pm

woowooww affraid affraid Shocked Shocked Shocked Shocked

cinta benar kk ma MCR ..

sampe2 makalahnya pict MCR, wahhh aku juga mau lah makalahku pict bill yg pretty dan lion hair, biar gurunya ter affraid - affraid

ahahahaahha

ngemeng2 numpang nanya boleh gak?
yang suka ma green day ada gak ya?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
BetBR_Neitte
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 911
Join date : 21.08.10
Lokasi : Ponti City, The Hottest One!!!

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Wed Dec 01, 2010 10:09 pm

rahma wrote:
woowooww affraid affraid Shocked Shocked Shocked Shocked

cinta benar kk ma MCR ..

sampe2 makalahnya pict MCR, wahhh aku juga mau lah makalahku pict bill yg pretty dan lion hair, biar gurunya ter affraid - affraid

ahahahaahha

ngemeng2 numpang nanya boleh gak?
yang suka ma green day ada gak ya?

boleh..boleh mah kalo mau diterapin..hahaaa..
guru paling killer disekolah juga bisa dibabat!!!
Laughing Laughing Laughing

#bagi yang masih sekolah tidak disarankan mengikuti kelakuan orang yg satu nie..hahaaaa..What a Face

banyak yang lebih geje lagi mah..capek nulisnyaa..hahaaa....ntar deh kapan2 daku posting gmbrnya abng gerard jaman baheulaa..bener cupuuuu.. clown clown clown

daku maaahhh..dakuuu suka greenday juga..sukaaaaa!! sukaaa.... I love you I love you I love you
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.nhawara.multiply.com
rahma
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 571
Join date : 16.06.10
Lokasi : duri-riau

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Thu Dec 02, 2010 6:53 am

posting pictnya gerard way ya bounce bounce bounce bounce




sexy Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
BetBR_Neitte
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 911
Join date : 21.08.10
Lokasi : Ponti City, The Hottest One!!!

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Thu Dec 02, 2010 8:35 am

rahma wrote:
posting pictnya gerard way ya bounce bounce bounce bounce




sexy Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

rahmaaaaaa...it's so SEXY HEXYYYYYYY!!!

Very Happy Very Happy Very Happy

aaiiiggooooo..leckaa..leckaa..leckaaa...
sunny sunny sunny

plus..plus...the awesome gerard in purple!!! I love you I love you I love you


Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.nhawara.multiply.com
CT_Detaka
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 1212
Join date : 23.08.10
Lokasi : Ryosuke no kokoro ni

PostSubyek: My Chemical Romance...   Thu Dec 02, 2010 10:56 am

Pic updetan pertama driQyuuu....
Razz Razz Razz Razz

Abang Gerard in action on na na na,,


truz sdkit fact ttg mrk--->
--> "Headfirst for Halos" was written after Frank Iero was high as a joke!
--> "I Never Told You What I Do For A Living" also featured in the film "House of Wax" and is on the official soundtrack.
--> "Skylines and Turnstiles" was the first song My Chemical Romance ever wrote.
--> "Three Cheers For Sweet Revenge" was dedicated to the memory of Elena Lee Rush and Maria Jose Santos
--> After witnesing the attacks of September 11, Gerard Way and former drummer, Matt Peliser, wrote "Skylines and Turnstiles".
--> Apparently, their third album will be released on October 24th, 2006 and the first single off that album will be released on October 9th, 2006.
--> Cartoon Network turned down Gerard's cartoon "The Breakfast Monkey", even though that's one awesome cartoon.
--> Frank has a girlfriend.
--> Frank has a tattoo around his wrists that reads "I wish I were a ghost".
--> Frank has his own clothing line, record label, and publishing company called Skeleton Crew.
--> Frank has various tattoes on his body which most of them are "NJ" for New Jersey.
--> Frank Iero has a tattoo on the in side of his lip.
--> Frank Iero Has Halloween Tattooed on his knukles.
--> Frank Iero used to have a band called Pencey Prep.
--> Frank is supposedly scared of spiders.
--> Frank learned to play guitar by imitating Billie Joe Armstrong of Green Day.
--> Frank, Mikey, and Gerard smoke.
--> Genre: Rock
--> Gerard and Mikey are 1/2 Italian (mother's side) and 1/2 Scottish (father's side)
--> Gerard and Mikey Way's favourite song of "THE BLACK PARADE" 3rd album is "The Black Parade", Frank Iero's favourite song of that album is "Cancer".
--> Gerard dyed his hair because as many fans know each album has a story, this time with The Black Parade (My Chemical Romance's third album) --> Gerard wanted to look like the main character, a man who had just gone through chemotherapy, hence his dark locks are gone and he now has buzzed blonde hair, causing some fans to become upset.
--> Gerard has a friendship ring that is constantly mistaken for a wedding ring.
--> Gerard was once attacked by a bird! It flew straight into his head! He says, "It was the craziest thing that's ever happened to me. The bird just started pecking the heck outta of me."
--> Gerard Way always wanted to be in musicals he said so in The Black Parade Press Conferance part 4.
--> Gerard Way and Bob Bryer were severly injured in the making of "Welcome to the Black Parade" which left Gerard on crutches and Bob in stiches and in the hospital for infection.
-->Gerard Way and Gabriel Ba are said to be coming out with a comic titled The Umbrella Academy.
--> Gerard Way got married on September 3, 2007. Gerard took the plunge with the bassist from the band Mindless Self Indulgence, Lyn-Z (Lindsay) after only seeing her for 2 months. He married her on at the show of Projekt Revolution.
--> Gerard Way has broken up his 6 year relationship with Katmadu halfway through the making of the new album The Black Parade, in the new MCR video I Dont Love You, Gerard is wearing a wedding ring, yet he does not believe in marrige and has only recently been single. So he is either only wearing the wedding ring for the clip or he didnt really love Katmandu! which brings the question.. in the first album Bullets he thanks her and gives her his love, in the second album Revenge he does the same, yet in The Black Parade the band chooses not to thank anyone.
--> Gerard Way has his new comic series called the Umbrella Academy.
--> Gerard Way is afraid of needles, that's why he doesn't have any tattoos or piercings.
--> Gerard Way is now married to Lyn-Z, the bassist in "Mindless Self Indlugence"
--> Gerard Way played Peter Pan in a middle school production. He and Mikey went to different public schools at this time.
--> Gerard Way refers to their music as "violent pop".
--> Gerard Way used to suffer from depression which later led to him to become an alcoholic. He is now over it though.
--> Gerard Way was born: 9th April 1977. Mikey Way was born: 10th september 1980. Frankie Iero was born: 31st October 1981 (halloween). Ray toro was born: 15th July 1977. Bob Bryar was born: 31st December 1979.
--> Gerard way was NOT in a 6 year relationship with a girl named Katmandu, he was however engaged to a girl named Eliza Cuts something-or-other.
--> Gerard Way's favorite snack is tunafish and whipcream sandwitch.
--> Gerard's older brother James Way joined the band to play keyboards on Feb 22 2007.
--> In L.O.T.M.S. Gerard is given a hamster cage and says "It's for the hampster that I'm gonna buy!" Gerard never acctually did get the Hampster.
--> It's been leaked that one of the songs on the third album is titled Mama.
--> James Way is in fact NOT the keyboardist for My Chemical Romance. That's the guy from reggie and the Full Effect. Gerard announced it himself at Projekt Revolution.
--> Matt formed the band with Gerard Way, the frontman of the band, in 2001, just after the 9/11 attacks but left, supposedly after too many personality clashes with the other members of the band. It is also thought that he may have been kicked out due to too many errors during live shows.
--> MCR is notorious for making songs that don't have the title in the lyrics.
--> MCR's third single from "The Black Parade" is "I Don't Love You". It is released on April 2 2007.
--> Mikey and Gerards second cousin is Joe Regan, hort of Fear Factor.
--> Mikey loves sushi!!
--> Mikey took a 6 month break from mcr from april - december 2007 as he got married.
--> Mikey Way doesnt smoke, nor Ray Toro, but Ger, Bob and Frank do.
--> Mikey Way is engaged to Alicia Simmons! According to Mikey, they will get married May 12, 2007.
--> My Chemical Romance Formed in New Jersey.
--> My Chemical Romance got a new drummer, Bob Bryar.
--> My Chemical Romance had to choose between "Cementery Drive" and "The Ghost of You" to make their next video.
--> My Chemical Romance is an alternative pop/rock and punk-pop band.
--> My Chemical Romance's next video is "Teenagers" (from "The Black Parade")
--> On the inside cover of "I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love," the cover reads, "Merci Pour Le Venin" which is actually French for, "Thank You For The Venom" which is a song for the second album, "Three Cheers For Sweet Revenge."
--> On the set of "Famous Last Words" the drummer, Bob Bryar's leg got a burn and had to keep being checked up on in hospital thats why he wasnt on some of their last tour.
--> Ray Toro had a dog named boy when he was growing up.
--> Ray Toro is the lead guitarist while Frank Iero is the ryhtm guitarist.
--> Song "Helena" was played in the end credits for "House of Wax"
--> The artwork featured in Three Cheers For Sweet Revenge is titled as follows: CD cover: Demolition Lovers II CD tray: Just The Way It Goes
--> The name for My Chemical Romance's new album is going to be "The Rise and Fall of My Chemical Romance"
--> The newest addition to MCR is JAMES DEWEES, from Reggie and the Full Effect. While they are on tour, he is acting as the keyboardist.
--> The song "Helena" is about the grandmother of Gerard and Mikey Way. According to Gerard she was an artist who taught him to sing, paint and perform. She bought My Chemical Romance their first van for touring. Her funeral was a formative event in the lives of Gerard and Mikey Way.
--> The song "Welcome to the black parade" was origionally called "The five of us are gonna die"
--> The song Helena was about Mikey and Gerard's grandmother who died before their record came out last year.
--> Their 1st single is Honey, This Mirror Isn't Big Enough for the Two of Us.
--> Their 2nd album was Three Cheers For Sweet Revenge.
--> Their 2nd single is Vampires Will Never Hurt You.
--> Their 3rd single is Headfirst For Halos.
--> Their 4th single is Give 'Em Hell Kid. (edit)
--> Their 5th single is I'm Not Okay (I Promise).
--> Their 6th single is Helena.
--> Their 7th single is The Ghost of You.
--> Their 8th single, which was a re-release is I'm Not Okay (I Promise).
--> Their single, Helena, earned five MTV Music Awards nominations and two Kerrang! Awards.
--> There are two guitarist: Ray Torro as 1st guitar, Frank Iero as 2nd.

Maap.. maap low ud pda tau,, Embarassed Embarassed Embarassed
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
CT_Detaka
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 1212
Join date : 23.08.10
Lokasi : Ryosuke no kokoro ni

PostSubyek: My Chemical Romance...   Thu Dec 02, 2010 11:22 am

=====> pic2 yg laen..




======> Just 4 fun... What a Face What a Face What a Face

lol! lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
BetBR_Neitte
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 911
Join date : 21.08.10
Lokasi : Ponti City, The Hottest One!!!

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Thu Dec 02, 2010 3:23 pm

CT_Detaka wrote:



Cool Cool Cool kan sudah kubilang..
aiaiaiaaaaa..abangkoooo gerard ganteng pisaaaannn euuyyy....
kan sudah kubilang..
What a Face What a Face What a Face
MCR tu mangstaaap auntie!!
bounce bounce bounce
biar pake topeng y abang..daku akan menemukanmuuuuu...bang gerard....oooohhh abang...
cheers cheers cheers

Quote :

======> Just 4 fun... What a Face What a Face What a Face

lol! lol! lol! lol! lol!

Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect
apa apaaann ini??
oooww whaaatttt??
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

ada yang mo nyaingin kutu ratu ni..jangan ampe dikasi miang kutu daahh..
eeeehhh busyet dah...gejee banget dah..gejeeeee...
Mad Mad Mad

CT_Detaka wrote:
Pic updetan pertama driQyuuu....
Razz Razz Razz Razz

Abang Gerard in action on na na na,,


truz sdkit fact ttg mrk--->
--> "Headfirst for Halos" was written after Frank Iero was high as a joke!
--> "I Never Told You What I Do For A Living" also featured in the film "House of Wax" and is on the official soundtrack.
--> "Skylines and Turnstiles" was the first song My Chemical Romance ever wrote.
--> "Three Cheers For Sweet Revenge" was dedicated to the memory of Elena Lee Rush and Maria Jose Santos
--> After witnesing the attacks of September 11, Gerard Way and former drummer, Matt Peliser, wrote "Skylines and Turnstiles".
--> Apparently, their third album will be released on October 24th, 2006 and the first single off that album will be released on October 9th, 2006.
--> Cartoon Network turned down Gerard's cartoon "The Breakfast Monkey", even though that's one awesome cartoon.
--> Frank has a girlfriend.
--> Frank has a tattoo around his wrists that reads "I wish I were a ghost".
--> Frank has his own clothing line, record label, and publishing compa
..............................................................................................

Maap.. maap low ud pda tau,, Embarassed Embarassed Embarassed

ntu mah bukannya dikit inpo neng..nais inpo...hahaaaa..auntie baek banget dah!! auntie baek..auntiee..ntar daku sogok pake gambar Tom lg nyungsep ajaa yaaa..aahahahaaaa...#kalo nemu.. What a Face What a Face What a Face
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.nhawara.multiply.com
BetBR_Neitte
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 911
Join date : 21.08.10
Lokasi : Ponti City, The Hottest One!!!

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Tue Dec 07, 2010 11:30 am

Huahahaaaa..
ni pictna bang gerard ama bang mikey jaman baheulaaa..
Laughing Laughing Laughing
speechless..
Shocked Shocked Shocked



gede ya gambarnya??
What a Face What a Face What a Face

nah, silahkan dibandingkan dengan mereka sekarang.. Cool Cool Cool
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.nhawara.multiply.com
rahma
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 571
Join date : 16.06.10
Lokasi : duri-riau

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Tue Dec 07, 2010 12:27 pm

Quote :

truz sdkit fact ttg mrk--->
--> "Headfirst for Halos" was written after Frank Iero was high as a joke!
--> "I Never Told You What I Do For A Living" also featured in the film "House of Wax" and is on the official soundtrack.
--> "Skylines and Turnstiles" was the first song My Chemical Romance ever wrote.
--> "Three Cheers For Sweet Revenge" was dedicated to the memory of Elena Lee Rush and Maria Jose Santos
--> After witnesing the attacks of September 11, Gerard Way and former drummer, Matt Peliser, wrote "Skylines and Turnstiles".
--> Apparently, their third album will be released on October 24th, 2006 and the first single off that album will be released on October 9th, 2006.
--> Cartoon Network turned down Gerard's cartoon "The Breakfast Monkey", even though that's one awesome cartoon.
--> Frank has a girlfriend.
--> Frank has a tattoo around his wrists that reads "I wish I were a ghost".
--> Frank has his own clothing line, record label, and publishing company called Skeleton Crew.
--> Frank has various tattoes on his body which most of them are "NJ" for New Jersey.
--> Frank Iero has a tattoo on the in side of his lip.
--> Frank Iero Has Halloween Tattooed on his knukles.
--> Frank Iero used to have a band called Pencey Prep.
--> Frank is supposedly scared of spiders.
--> Frank learned to play guitar by imitating Billie Joe Armstrong of Green Day.
--> Frank, Mikey, and Gerard smoke.
--> Genre: Rock
--> Gerard and Mikey are 1/2 Italian (mother's side) and 1/2 Scottish (father's side)
--> Gerard and Mikey Way's favourite song of "THE BLACK PARADE" 3rd album is "The Black Parade", Frank Iero's favourite song of that album is "Cancer".
--> Gerard dyed his hair because as many fans know each album has a story, this time with The Black Parade (My Chemical Romance's third album) --> Gerard wanted to look like the main character, a man who had just gone through chemotherapy, hence his dark locks are gone and he now has buzzed blonde hair, causing some fans to become upset.
--> Gerard has a friendship ring that is constantly mistaken for a wedding ring.
--> Gerard was once attacked by a bird! It flew straight into his head! He says, "It was the craziest thing that's ever happened to me. The bird just started pecking the heck outta of me."
--> Gerard Way always wanted to be in musicals he said so in The Black Parade Press Conferance part 4.
--> Gerard Way and Bob Bryer were severly injured in the making of "Welcome to the Black Parade" which left Gerard on crutches and Bob in stiches and in the hospital for infection.
-->Gerard Way and Gabriel Ba are said to be coming out with a comic titled The Umbrella Academy.
--> Gerard Way got married on September 3, 2007. Gerard took the plunge with the bassist from the band Mindless Self Indulgence, Lyn-Z (Lindsay) after only seeing her for 2 months. He married her on at the show of Projekt Revolution.
--> Gerard Way has broken up his 6 year relationship with Katmadu halfway through the making of the new album The Black Parade, in the new MCR video I Dont Love You, Gerard is wearing a wedding ring, yet he does not believe in marrige and has only recently been single. So he is either only wearing the wedding ring for the clip or he didnt really love Katmandu! which brings the question.. in the first album Bullets he thanks her and gives her his love, in the second album Revenge he does the same, yet in The Black Parade the band chooses not to thank anyone.
--> Gerard Way has his new comic series called the Umbrella Academy.
--> Gerard Way is afraid of needles, that's why he doesn't have any tattoos or piercings.
--> Gerard Way is now married to Lyn-Z, the bassist in "Mindless Self Indlugence"
--> Gerard Way played Peter Pan in a middle school production. He and Mikey went to different public schools at this time.
--> Gerard Way refers to their music as "violent pop".
--> Gerard Way used to suffer from depression which later led to him to become an alcoholic. He is now over it though.
--> Gerard Way was born: 9th April 1977. Mikey Way was born: 10th september 1980. Frankie Iero was born: 31st October 1981 (halloween). Ray toro was born: 15th July 1977. Bob Bryar was born: 31st December 1979.
--> Gerard way was NOT in a 6 year relationship with a girl named Katmandu, he was however engaged to a girl named Eliza Cuts something-or-other.
--> Gerard Way's favorite snack is tunafish and whipcream sandwitch.
--> Gerard's older brother James Way joined the band to play keyboards on Feb 22 2007.
--> In L.O.T.M.S. Gerard is given a hamster cage and says "It's for the hampster that I'm gonna buy!" Gerard never acctually did get the Hampster.
--> It's been leaked that one of the songs on the third album is titled Mama.
--> James Way is in fact NOT the keyboardist for My Chemical Romance. That's the guy from reggie and the Full Effect. Gerard announced it himself at Projekt Revolution.
--> Matt formed the band with Gerard Way, the frontman of the band, in 2001, just after the 9/11 attacks but left, supposedly after too many personality clashes with the other members of the band. It is also thought that he may have been kicked out due to too many errors during live shows.
--> MCR is notorious for making songs that don't have the title in the lyrics.
--> MCR's third single from "The Black Parade" is "I Don't Love You". It is released on April 2 2007.
--> Mikey and Gerards second cousin is Joe Regan, hort of Fear Factor.
--> Mikey loves sushi!!
--> Mikey took a 6 month break from mcr from april - december 2007 as he got married.
--> Mikey Way doesnt smoke, nor Ray Toro, but Ger, Bob and Frank do.
--> Mikey Way is engaged to Alicia Simmons! According to Mikey, they will get married May 12, 2007.
--> My Chemical Romance Formed in New Jersey.
--> My Chemical Romance got a new drummer, Bob Bryar.
--> My Chemical Romance had to choose between "Cementery Drive" and "The Ghost of You" to make their next video.
--> My Chemical Romance is an alternative pop/rock and punk-pop band.
--> My Chemical Romance's next video is "Teenagers" (from "The Black Parade")
--> On the inside cover of "I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love," the cover reads, "Merci Pour Le Venin" which is actually French for, "Thank You For The Venom" which is a song for the second album, "Three Cheers For Sweet Revenge."
--> On the set of "Famous Last Words" the drummer, Bob Bryar's leg got a burn and had to keep being checked up on in hospital thats why he wasnt on some of their last tour.
--> Ray Toro had a dog named boy when he was growing up.
--> Ray Toro is the lead guitarist while Frank Iero is the ryhtm guitarist.
--> Song "Helena" was played in the end credits for "House of Wax"
--> The artwork featured in Three Cheers For Sweet Revenge is titled as follows: CD cover: Demolition Lovers II CD tray: Just The Way It Goes
--> The name for My Chemical Romance's new album is going to be "The Rise and Fall of My Chemical Romance"
--> The newest addition to MCR is JAMES DEWEES, from Reggie and the Full Effect. While they are on tour, he is acting as the keyboardist.
--> The song "Helena" is about the grandmother of Gerard and Mikey Way. According to Gerard she was an artist who taught him to sing, paint and perform. She bought My Chemical Romance their first van for touring. Her funeral was a formative event in the lives of Gerard and Mikey Way.
--> The song "Welcome to the black parade" was origionally called "The five of us are gonna die"
--> The song Helena was about Mikey and Gerard's grandmother who died before their record came out last year.
--> Their 1st single is Honey, This Mirror Isn't Big Enough for the Two of Us.
--> Their 2nd album was Three Cheers For Sweet Revenge.
--> Their 2nd single is Vampires Will Never Hurt You.
--> Their 3rd single is Headfirst For Halos.
--> Their 4th single is Give 'Em Hell Kid. (edit)
--> Their 5th single is I'm Not Okay (I Promise).
--> Their 6th single is Helena.
--> Their 7th single is The Ghost of You.
--> Their 8th single, which was a re-release is I'm Not Okay (I Promise).
--> Their single, Helena, earned five MTV Music Awards nominations and two Kerrang! Awards.
--> There are two guitarist: Ray Torro as 1st guitar, Frank Iero as 2nd.

Maap.. maap low ud pda tau,, Embarassed Embarassed Embarassed

katanya sedikit fakta ttg mereka, tapi kok 'sedikit' nya kebanyakan ya hehehhehehe
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
rahma
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 571
Join date : 16.06.10
Lokasi : duri-riau

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Tue Dec 07, 2010 12:52 pm

aku juga mau post2 picnya gerard Smile

sumpah!!!!!! ya Allah bounce bounce bounce bounce ganteng kali dya disini Embarassed





ngomong2 mikey way dan gerard way sodara ya ???? aku baru tau Shocked Shocked Shocked





wahhh frank bisa masak o_O


ganteng nya frank Smile

lanjutin lagi dgn pic gerard



ini foto ray toro waktu kecil ya ? beda rambutnya ma yang ini ..





maaf ya jika ada pict2 yang aku post udah pada ada yang punya ..
Smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
rahma
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 571
Join date : 16.06.10
Lokasi : duri-riau

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Tue Dec 07, 2010 12:53 pm



ternyata affraid affraid affraid affraid

frank pemakan mik woowwww
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
BetBR_Neitte
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 911
Join date : 21.08.10
Lokasi : Ponti City, The Hottest One!!!

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Tue Dec 07, 2010 10:52 pm

rahma wrote:
aku juga mau post2 picnya gerard Smile

sumpah!!!!!! ya Allah bounce bounce bounce bounce ganteng kali dya disini Embarassed





ngomong2 mikey way dan gerard way sodara ya ???? aku baru tau Shocked Shocked Shocked





wahhh frank bisa masak o_O


ganteng nya frank Smile

lanjutin lagi dgn pic gerard



ini foto ray toro waktu kecil ya ? beda rambutnya ma yang ini ..





maaf ya jika ada pict2 yang aku post udah pada ada yang punya ..
Smile

Wadaaaaoowwww... Shocked Shocked Shocked
ajiiiibbbbb rahmaaaa!!!
Very Happy Very Happy Very Happy

wuuuiiiiddddiiiihh..banyaknya guambar2 MCRna trutama si abang gerard....wuowowowww...
Very Happy Very Happy Very Happy

ni gambar daku pada gak punya ini alnya kebanyakan simpen gambar yg lama2 doank yg beneran baheula..hahaaaa..
ni keren juga lho jaman "Three Cheers for Sweet Revenge"..
lol! lol! lol!

daku posting..daku posting pict yg lama jugaaa yaaa.. Cool Cool Cool


ntah kenapaaa..suka saiiaaa dgn pict ini..style mereka kereeenn!!! I love you I love you I love you


kaloo gerard way jadi penyiar radioooo...tiap hari bakalan kutelpon ntu radio curcol sekalian pedekate ama ntu penyiar ganteng...hahahahaaaa... drunken drunken drunken


fan art yang mantep menurutku... Very Happy Very Happy Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.nhawara.multiply.com
ninyamustcrazy
Full member
Full member
avatar

Jumlah posting : 274
Join date : 31.07.10
Age : 19
Lokasi : batam, indonesia

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Sat Dec 18, 2010 8:01 am

iyalah kak nama lenkapnya aja mikey way automatic abangnya gerard way. What a Face What a Face What a Face
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
rahma
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 571
Join date : 16.06.10
Lokasi : duri-riau

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Sat Dec 18, 2010 9:58 am

ninyamustcrazy wrote:
iyalah kak nama lenkapnya aja mikey way automatic abangnya gerard way. What a Face What a Face What a Face

heheehehe iya ya sist ,, What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
BetBR_Neitte
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 911
Join date : 21.08.10
Lokasi : Ponti City, The Hottest One!!!

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Sat Dec 18, 2010 5:37 pm

Six Things You Must Know About Gerard Way

1. Gerard amat mencintai seni. Dia sempet bilang, kalo nggak ada MCR dia bakalan jadi seorang penyair. Atau, paling nggak, pemain teater.
2. The Dresden Dolls adalah salah satu band favorit Gerard. Band ini berasal dari Boston. Personilnya dua orang. Di Indonesia, mereka sempet ngetop lewat lagu Coin Operated Boys.(Dresden Dolls.jpg)
3. Gerard sempet nggak mandi selama 10 hari pas lagi jalan tur. Tapi, di hari ke-11, dia mutusin buat mandi. Soalnya, dia mulai ngerasa terganggu sama bau badannya.
4. Penyanyi idola Gerard adalah Bruce Dickinson. Tapi, dia sempet ngaku kalo gaya panggungnya banyak dipengaruhi Jeff, vokalis Thursday.(Bruce Dickinson.jpg)
5. Gerard nggak pernah bersedia memilih singel jagoan dari album MCR. Menurutnya, semua lagu yang dia bikin pantes jadi singel. So, dia ngerasa nggak pantes jadi "hakim" yang nentuin nasib lagu-lagunya itu.
6. Gerard adalah orang yang bertanggung jawab atas lahirnya singel Under Pressure yang dinyanyiin bareng The Used. Singel ini sempet ngetop banget di beberapa negara, dan cuma bisa didapetin di iTunes. Pasalnya, The Used dan MCR setuju untuk menyumbangkan seluruh dana yang didapat dari tuh lagu untuk korban Tsunami.(*)
 
MCR Way for Not Being A Looser
1. Harus pede, atau seenggak-enggaknya pura-pura pede. Soalnya, orang pede jarang dilecehin, jack!
2. Coba untuk bergaya nyentrik. Biasanya, orang nyentrik selalu diperhatiin. Tapi jangan keterlaluan. Bisa-bisa malah dicela abis.
3. Bikin orang lain kagum. Entah, gimana caranya. Kalo suka musik, ya kulik abis kemampuan yang kita punya. Kalo suka puisi, bikin terus puisi-puisi keren. Pokoknya, yang mengagumkan, deh!
4. Harus cool. Soalnya, ini satu-satunya sikap yang nggak dipunyai sama looser. Pecundang tuh biasanya panikan. Apalagi kalo udah deket-deket sama orang yang suka ngejek. Bisa banjir keringat.
5. Jangan menjauhkan diri dari pergaulan. Cuek aja berbaur sama temen-temen. Biar mereka pikir, kita nggak minderan.
6. Pelajari bahasa gaul terkini. Maksudnya sih biar kita keliatan up date dan nggak salah ngomong pas ngobrol sama yang lain.
7. Terakhir, pilih tempat gaul yang pas. Kalo cara satu sampe enam gagal, mendingan coba cari tempat gaul yang karakter orangnya mirip kita. Dijamin, di tempat itu, lo nggak bakal dianggap looser. Malah, bisa-bisa menjelma jadi idola di tongkrongan itu. Tinggal gimana cara "masuk"-nya aja.

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.nhawara.multiply.com
rahma
God Member
God Member
avatar

Jumlah posting : 571
Join date : 16.06.10
Lokasi : duri-riau

PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   Mon Dec 20, 2010 8:47 am

BetBR_Neitte wrote:





lol! lol! lol! lol! lol! mikey mirip harpot waktu masih smp Very Happy eheheheeeh JK !
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: My Chemical Romance...   

Kembali Ke Atas Go down
 
My Chemical Romance...
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 3Pilih halaman : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Tokio Hotel Indonesia :: Chat :: Zona Musik-
Navigasi: